ikke kategoriseret

Der sker da lidt …

Efter en operation i benet er jeg nu i stand til at sidde ved en pc igen.

Jeg har tilbragt en del tid i sofaen og det har vist sig at være godt for diverse halvfærdige syprojekter. Jeg har fået gjort en del af mine UFO’er klar til montering eller quiltning på maskine. Har heller ikke været i stand til at sidde ved min symaskine, så nu ligger der en mindre bunke klar til syning.

Her er et af de projekter jeg har syet på. Jeg har quiltet på dette tæppe – som er resultatet af et kursus med Isa Dagnø. Det her er først blok til tæppet “Happy Stitches”.

Jeg har hver dag gået flere ture i haven – der dukker hele tiden nye dejlige blomster op. Vi har kun på her på vores lille “farm” i 10 måneder, så vi er igang med 1. gang af alle årstiderne. Her er et lille udpluk fra haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *