ikke kategoriseret

Hygge-weekend

Efter et par dage i haven i Kristi Himmelfartsferien, har jeg nydt at bruge et par dage med at hygge ved min symaskine.

Jeg er startet på et nyt patchworktæppet. Tæppet/Mønsteret er fra bogen “Sy mere patchwork” og er afbilledet på forsiden af bogen. Jeg laver mit tæppe i farverne grå/sort/hvid – samt lime. Elsker at starte på nye projekter og har hver gang store forventninger om, at denne gang får jeg syet det helt færdigt. Og det har jeg selvfølgelig også denne gang – Denne gang skal det ikke i UFO-kassen 🙂

Lørdag pakkede jeg mit sygrej samt symaskine og kørte til campingpladsen, hvor min forældre har deres campingvogn. Min mor syr også patchwork, så der blev syet til den store guldmedalje

Søndag fortsatte jeg ved maskinen i mit syrum på små 5 m2 – god musik på anlægget, nybagte boller, kaffe på kanden og så ellers bare der’u’a, som man siger på disse kanter 🙂

Det skal lige nævnes, at manden var på job, og derfor ikke kunne høre min skrålen med på musikken, men hunden lå mærkeligt nok med poterne i “ørehøjde” – nå, men jeg nyder ihvertfald min hobby 🙂

Og denne gang skal projektet færdiggøres indenfor overskuelig tid!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *