ikke kategoriseret

En dejlig dag hos Claus Dalby – 24. august 2014

Jeg var så heldig at vinde et besøg for 2 personer i Claus Dalby have i Risskov gennem en konkurrence på Facebook. Haven er kun åben en eller to gange om året og denne gang var det for vindere af konkurrencen, så vi var et lille sluttet selskab på ca 30 personer, der spenderede et par timer i haven. Min kæreste er meget haveinteresseret, og vi havde et par rigtig dejlige timer i haven den 24. august 2014 – en dag, der i de to timer vi var der, bød på silende regn og strålende solskin.

Claus Dalby var der til at byde velkommen og fortælle lidt om haven – og så blev vi sluppet løs. Imens gik han rundt og snakkede med alle og svarede på alle de spørgsmål om blomster og planter, som vi måtte have.

Her er lidt billeder fra dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *