ikke kategoriseret

Patchworkophold oktober 2014 på Quiltegavlen – Augustenborg på Als

I oktober 2014 var jeg på forlænget weekend fra torsdag til søndag på Quiltegavlen. Et ophold, der fuldstændigt står i patchwork’s tegn. Helene, som har Quiltegavlen underviser i forskellige teknikker, som man efterfølgende har mulighed for at sy – eller man kan selv medbringe et projekt, som man har lyst til at lave. Dette var mit 2. ophold (var også afsted i november 2012).

Tiden går med syning (mange gange til langt ud på natten), spise en masse dejlig mad (3 hovedmåltider + 3 mellemmåltider), undervisning samt en masse dejlige grin sammen med andre patchworkpiger i alle aldre. Quiltegavlen har både butik, undervisningslokaler og indkvartering, så i 4 dage behøver man faktisk ikke koncentrere sig om andet end at sy og spise 🙂

Helene styrer syningen og hendes mand Peter og husalfen Margit styrer køkkenet. Og så er der selvfølgelig hunden Kvik, som elsker opmærksomheden fra os alle.

Igen et rigtig dejligt ophold i dejligt selskab, hvor vi lærer både af Helene og hinanden 🙂
Håber at jeg snart vender tilbage til Als igen.

Man kan se Quiltegavlens program her: www.quiltegavlen.dk

Her er lidt billeder fra mit ophold i oktober 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *