Om mig

Hej og velkommen til Hot-Stof.

Jeg hedder Tina Olsen og blogger her på siden mest om håndarbejde, men også indimellem om hvad der ellers sker omkring mig. Jeg bor på nedlagt landbrug sammen med min kæreste og vores dejlige schæfer Ozzy og vores hårbollebandit Gizmo (kat). Vores farm ligger midt mellem skov og strand – et dejligt område ude på landet på Nordøstfalster.

Lige så længe jeg kan huske tilbage, har jeg været kreativ og lavet håndarbejde.

Min mormor lærte mig at strikke, da jeg var ca 10 år, og det har fulgt mig lige siden i mere eller mindre grad – strikningen er helt klart sammen med hækling blevet mit foretrukne håndarbejde de sidste par år. Jeg røg direkte med på kludebølgen, da jeg synes, det er hyggeligt og man kan få afprøvet en masse forskellige mønstre. Og kludene bliver stadig flittigt strikket, men der er også kommet en del gæstehåndklæder og grydelapper til også.

Min mor forsøgte flere gange at lære mig at hækle, men opgav, da jeg er venstrehåndet, og jeg forstod simpelthen ikke dengang, at føre teknikken fra højre hånd og over i venstre. Jeg har heldigvis en rigtig sød veninde, som for 5 år siden lærte mig kunsten at hækle på en eftermiddag. Havde den sjoveste eftermiddag sammen med hende og You Tube.

Patchwork har også altid haft min store interesse. Har syet patchwork siden 1995 i mere eller mindre grad. Har altid syet mest i hånden over pap, men de senere år er det blevet til en del maskinsyede ting som feks dækkeservietter, tasker, punge osv.

Jeg har, som så mange andre kreative personer, en vis tendens til at være vild med at starte på noget nyt – gerne tit og ofte ? men det der med at få tingene gjort færdige … det er jeg så ikke så vild med – eller rettere sagt, god til Ufo’erne har det med at optage en masse plads på mit syværelse (eller hvad man kalder mine små 4 m2 ?). Men indimellem bliver der taget en par ufo’er frem og hvilken dejlig fornemmelse, når de er strikket/hæklet/syet færdig .

Endnu engang velkommen til min blog – håber I vil synes om den.

Besøg også gerne mine facebook sider Hot-stof for den kreative og Hot-stof ting til salg. Eller min instagram-profil hot-stof68.